Om os

Mads Hartvig Jensen

Mads er produktudviklingsingeniør fra DTU og har gennem de sidste 6 år erhvervet sig ved at designe, producere og sælge verdens eneste 100% kul- og gaskombinatiosngrill. Desuden overtog Mads Endrupgaard fra sin far i foråret 2016, hvor han driver landbrug samt udlejningsvirksomhed.

Mads er et udedørsmenneske, og han elsker alle aktiviteter udendørs såsom jagt, fiskeri, sejlads samt landbrug.

Mads er far til fire børn og gift med brygmester Annemarie Hartvig Jensen.

 

 

 

 

Peter Hauge Johansen

Peter er med til at afvikle arrangementerne på gården.  

Peter har en fortid bl.a. i Bella Center hvor han arbejdede i 7 år med møder, konferencer og messer, og efter at være blevet selvstændig i 2009, vandt han gennemførelsen af den danske EU formandskab i 2012.

Peter elsker at arrangere og er en haj i et køkken og er samtidig en del af øl og mad konceptet HaugeHartvig. Læs mere HER

Peter er far til tre børn og gift med senioranalytiker Majken Hauge Johansen.

 

 

 


Jannik Hartvig Jensen

Jannik er sammen med Mads ansvarlig for produktionen af JensenGrill. Han har sans for detaljen, og så kender han JensenGrill som sin egen bukselomme.

Jannik har selv en landbrugsejendom og er ligesom sin bror et udendørsmenneske, som sætter stor pris på jagt og fiskeri samt grillining.

Jannik er far til tre børn og gift med Terapeut Dorte Hartvig Jensen.

 

 

 

 

 Ole Christiansen

Ole er vores alt-mulig-mand og har mange års erfaring fra egne virksomheder med produktion og salg.

Ole er en ivrig "gør det selv mand" og er også et udendørsmenneske, som sætter stor pris på jagt og fiskeri samt grillining.