JensenGrill A/S

JensenGrills vision er at skabe inspiration til kulinarisk kreativitet. At lave grillmad skal ikke være begrænset af besværligheder, der kræver tid og planlægning. Det skal derimod inspirere til kreativitet i et univers af muligheder, der er forskelligt fra det traditionelle køkken.
Grillen kombinerer gas og kul i én og samme enhed, hvor man frit kan vælge imellem gas, kul eller en kombination. Gasgrillen er klar til brug kort tid efter opstart. Kulgrillen foretrækkes af mange på grund af den intensive strålevarme og den gode smag, som denne grillform giver, samt de traditioner og den hygge, der er forbundet hertil.
Grilles der primært med kul, bruges gasdelen til nemt og hurtigt at tænde kullene, så de er klar efter 10-15 minutter. Kullene kan altid suppleres med en eller flere brændere. Endelig kan afstanden imellem kullene og grillristen nemt reguleres ved hjælp af den indbyggede højdereguleringsmekanisme. Alt dette gør det nemt og uproblematisk at grille sommer og vinter.

Designet er tidløst og udviklet med inspiration fra det klassiske køkken. De rene gennemgående linjer og flader, får grillen til at fremstå som en sammenhængende, harmonisk enhed, hvor alle dele indgår som en naturlig del af designet. De smukke, klassiske håndtag og det meget karakteristiske låg er blot nogle af de detaljer, der giver designet sit unikke særpræg.

JensenGrill er fremstillet og håndbygget i Danmark af ekstraordinær høj kvalitet rustfrit stål (304).

Designet skal være harmonisk og  tidsløst så grillen altid vil fremstå som et smukt møbel i haven. JensenGrill lancerede de første grill på markedet i 2011. Dette var den første grill på markedet, der kombinerer kul og gas i samme fleksible enhed. Det gør det muligt at vælge mellem at grille med gas, kul eller begge dele samtidigt.
Over de sidste 9 år er der udviklet flere grill, hvor konceptet med at kombinere gas og kul, et tidsløst og harmonisk design i de bedste materialer,  er hjørnestenen i alle produkterne. Produkterne er designet og udviklet af Mads Hartvig Jensen, som er uddannet ingeniør og gennem en årrække har arbejdet med industriel produktion, innovation og design.

Fakta


JensenGrill A/S: 850 m²
Parkering: Gratis

 

Showroom åben:

Åbningstider kan ses på www.JensenGril.com. 

I showroom sælges alle vores forskellige grill samt tilbehør:

  • JensenGrill tænger / spader / børster
  • JensenGrill Kul/Briketter
  • JensenGrill Røgesmuld
  • JensenGrill lava pizzasten
  • JensenGrill lava stegesten
  • JensenGrill spækkebrætter
  • Krydderier
  • Ekstra udstyr JensenGrill

Desuden har vi et Outlet, hvor vi sælger udgået modeller samt evt. 2. sortering.

I vores showroom afholder vi løbende grillkurser og grillarrangementer som du kan læse mere om her.

 

Info


JensenGrill forhandles via vores forhandlernet som findes på www.jensengrill.com. Desuden har vi eget showroom på Endrupgaard, hvor alle vores grill, ekstraudstyr og en masse tilbehør vises. Her er der også mulighed for at teste JensenGrillen efter aftale.

Kontakt Mads, 

MADS KRISTIAN HARTVIG JENSEN

Mobile: 61 27 33 69
JensenGrill: 31 32 33 72

Email: mhj@JensenGrill.com

Hjemmeside: www.jensengrill.com